Retourbeleid & terugbetaling

Het geleverde product toch niet naar wens? Op www.padelcorner.be kan je tot 14 dagen na ontvangst je gekocht artikel retour sturen of omruilen voor een ander product. Wij betalen je dan het netto-betaalde bedrag voor 100% terug (inclusief de eventueel betaalde verzendkosten). Eventuele verkregen kortingen of promo-acties worden wel mee verrekend in het terug te betalen bedrag.

Met betrekking tot je retourzendingen kan je contact opnemen via info@padelcorner.be . Als je retourzending aan alle voorwaarden voldoet en wordt geaccepteerd door ons, krijg je via mail een retouretiket en instructies over hoe en waar je je pakket naartoe kunt sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retourverzoek te hebben aangevraagd, worden niet geaccepteerd.

Enkel de transportkosten van de retour zijn ten koste van de klant. Tarieven voor het binnen- en buitenland worden 1:1 doorgerekend. Deze retourverzendingskost wordt vooraf door ons betaald en achteraf verrekend met je terug te betalen bedrag. Deze bedragen worden bepaald door de standaard tarifering van Bpost, afhankelijk van grootte en gewicht van het pakket.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel wel in dezelfde originele, onberispelijke staat zijn als waarin u het heeft ontvangen. Dit betekent ongedragen of ongebruikt, met alle etiketten en tags en in de originele verpakking.

Voor padel-rackets gelden specifieke retourvoorwaarden. Indien de rackets ongebruikt zijn en nog in hun originale verpakking (inclusief de beschermende folie rond de grip van de rackets die nog intact is) dan kunnen deze tot 14 dagen na ontvangst retour gestuurd worden of omgeruild voor een ander product. Dan geldt zoals hierboven beschreven een volledige terugbetaling. Voor rackets die niet meer in de originele verpakking zijn wordt een gebruiksvergoeding per week aangerekend van 30% van de aankoopwaarde. Deze vergoeding wordt dan verrekend met het terug te betalen bedrag.

We laten het je weten zodra we je retour hebben ontvangen en gecontroleerd. Na goedkeuring wordt u automatisch teruggestort via uw oorspronkelijke betaalmethode. We streven ernaar om terugbetalingen binnen 4 werkdagen te verwerken. Houd er rekening mee dat uw bank of creditcardmaatschappij enige tijd nodig heeft om de terugbetaling te verwerken en af ​​te ronden.