Verzending & ontvangst

Verzending

Alle leveringen binnen België worden verzonden aan het tarief dat wordt vermeld bij check-out.

Voor bestellingen/leveringen naar het buitenland gelieve ons te contacteren.

Voor onze verzendingen werken wij samen met Bpost. Je kan bij het plaatsen van je bestelling verschillende opties selecteren. Zo kan je naast thuislevering ook ervoor kiezen om je bestelling op te halen in een afhaalpunt naar keuze, bij jou in de buurt. Vele klanten kiezen voor deze optie omdat ze dan zelf hun ideale moment van afhaling kunnen kiezen.

Mocht u op moment van aflevering niet thuis zijn, dan zal de vervoerder bij u een bericht achterlaten met verdere instructies.

www.padelcorner.be doet er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. De verwachte levertijd voor onze producten is ongeveer 1 tot 5 werkdagen tenzij anders aangegeven. Eventuele vertragingen bij onze verzendpartners zijn steeds buiten onze wil om.

Direct na het plaatsen van uw bestelling en na het uitvoeren van uw betaling, zal u via mail een orderbevestiging ontvangen. Wanneer alle goederen klaar zijn voor verzending ontvangt u van ons een nieuwe mail met daarin een track-en trace-code. Zo kan u op eenvoudige wijze uw bestelling volgen.

Ontvangst

Controleer direct na ontvangst je levering. Check of er geen beschadigingen zijn gebeurd tijdens het transport en kijk ook na of de zending volledig is.

Mocht er om één of andere reden een probleem zijn met je bestelling, neem dan binnen de 3 dagen contact met ons op via mail op info@padelcorner.be. Vermeld je ordernummer en neem ook enkele foto’s van je pakket en stuur die mee door. Wij helpen u dan zo snel mogelijk met een gepaste oplossing.